9.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Cod galben de CEAŢĂ în Bucureşti şi 17 judeţe

UPDATE. Cod galben de CEAŢĂ în Bucureşti şi 17 judeţe

UPDATE: Capitala şi alte 17 judeţe din estul, centrul şi sudul ţării se află sub cod galben de ceaţă până la 11.30, arată o nouă avertizare emisă de Agenţia Naţională de Meteorologie.

Avertizarea nowcasting emisă vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă până la ora 11.30 în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Teleorman, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Ilfov, Ialomiţa şi Călăraşi, transmite Mediafax.

De asemenea, judeţele Neamţ, Bacău, Vrancea, Vaslui, Iaşi, Harghita şi Covasna sunt sub avertizare cod galben de ceaţă până la ora 11.00.

Ceaţa reduce vizibilitatea şi în unele zone din judeţele Mehedinţi şi Dolj, avertizarea cod galben emisă pentru acestea fiind valabilă până la ora 10.00.

În judeţele avertizate cu cod galben, ceaţa reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Capitala şi şase judeţe se află, până la ora 09.30, sub cod galben de ceaţă, conform unei avertizări emise de Agenţia Naţională de Meteorologie.

Judeţele vizate sunt Ilfov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Ialomiţa şi Teleorman.

Citeşte şi:  VIDEO. Cod galben de CEAŢĂ în Alba, Mureş şi Harghita

Vizibilitatea în aceste judeţe este de sub 200 de metri, uneori scăzând şi sub 50 de metri.

 

Cele mai citite

Cine sunt cei cinci lideri PNL care au votat împotriva listelor comune cu PSD pentru Parlamentul European

Discuții aprinse, miercuri, la PNL, motivul fiind participarea la alegerile pentru Parlamentul European pe liste comune PNL-PSD. Dacă PSD a votat în unanimitate această...

DNA Bisericesc credincioșii cer Sfântului Sinod să-i grăbească înființarea!

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, Înalt Prea Sfințitul Calinic, a declanșat o dezbatere aprinsă după ce a afirmat că nu a fost informat despre...

Big Brother te veghează? Aplicaţia Signal îţi ascunde numărul!

Signal, aplicația de mesagerie criptată cunoscută pentru angajamentul său față de confidențialitate și securitate, a anunțat lansarea unei funcții revoluționare, menită să îmbunătățească...
Ultima oră
Pe aceeași temă