21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUPDATE - Argeş: Alţi 7 suspecţi de trafic cu ţigări, reţinuţi

UPDATE – Argeş: Alţi 7 suspecţi de trafic cu ţigări, reţinuţi

UPDATE: Alte şapte persoane dintre cele audiate la Parchetul Tribunalului Argeş, unde au fost aduse în urma a zeci de percheziţii în mai multe judeţe din ţară, au fost reţinute, marţi seară, de către procurori pentru 24 de ore, astfel că până în prezent numărul reţinuţilor a ajuns la 12.

Iniţial, procurorii au emis ordonanţe de reţinere pe numele a cinci dintre persoanele audiate în acest caz, iar ulterior au fost reţinute alte şapte, astfel că numărul acestora ajunge la 12.

Cei 12 sunt cercetaţi în cele două dosare instrumentate de către procurorii argeşeni în care 71 de persoane sunt învinuite pentru contrabandă cu ţigări şi comercializarea ilegală a acestora, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Argeş, 12 persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, acestea urmând să fie prezetante magistraţilor Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Acestea sunt cercetae în cele două dosare instrumentate de către procurorii argeşeni în care 71 de persoane sunt învinuite pentru contrabandă cu ţigări şi comercializarea ilegală a acestora.

La ora transmiterii acestei ştiri, audierile de la sediul Parchetului Tribunalului Argeş, unde au fost aduse până în prezent aproape 50 de persoane din cele 71, continuă.

În prezent, la Parchetul Tribunalului Argeş mai trebuie să fie aduse persoanele din judeţele situate la distanţă mai mare, respectiv Maramureş, Arad, Galaţi, Suceava şi Timiş.

Cele 71 de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări au fost ridicate în urma unor descinderi făcute, marţi dimineaţă, la locuinţe din Capitală şi din judeţele Argeş, Giurgiu, Dâmboviţa, Dolj, Olt, Ilfov, Galaţi, Maramureş, Suceava, Arad şi Timiş.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă