23.2 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Alarma cauzată de prezenţa unui pachet suspect lângă Palatul de Justiţie...

UPDATE: Alarma cauzată de prezenţa unui pachet suspect lângă Palatul de Justiţie din Galaţi a fost falsă

UPDATE: Alarma provocată de prezenţa unui pachet suspect în apropierea Palatului Justiţiei din Galaţi s-a dovedit a fi falsă, potrivit unor surse sacoşa pentru care au fost alertate forţele speciale ale Poliţiei şi SRI şi pentru care a fost oprită circulaţia rutieră conţinând câteva perdele, transmite Mediafax.

_ _ _ _ _

Forţe speciale ale Poliţiei au intervenit, marţi după-amiază, pentru îndepărtarea unui colet suspect care a fost semnalat în faţa Palatului de Justiţie din Galaţi, la ora transmiterii acestei ştiri cirulaţia rutieră în zonă fiind blocată, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Galaţi, Bogdan Cojocaru, prezenţa coletului respectiv în faţa Palatului de Justiţie din Galaţi a fost semnalată la numărul unic de urgenţă 112 marţi, în jurul orei 16.00.

La faţa locului, s-au deplasat imediat forţe speciale ale Poliţie pentru a acţiona pentru îndepărtarea pachetului respectiv.

Ulterior, după izolarea zonei, poliţiştii şi pirotehnişti au preluat coletul – o sacoşă aşezată lângă roata unei maşini.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este blocată în faţa Palatului de Justiţie, între străzile Brăilei şi bulevardul Marea Unire.

Cele mai citite

Becali intră în AUR și candidează la Camera Deputaților

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îl va susține pe George Simion la alegerile prezidențiale „M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George...

Crin Antonescu: Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea conducerii Partidului Național Liberal

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat într-o emisiune la Antena 3 că, în opinia sa, Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea...

Diavolul și motanul

În zodiacul chinezesc în care nici chinezii nu mai cred, anul 2024 este anul Dragonului de Lemn. Cum noi nu avem încă un zodiac...
Ultima oră
Pe aceeași temă