10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUnul dintre suspectii in cazul Cozma a fost prins

Unul dintre suspectii in cazul Cozma a fost prins

Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Ioacob Ridzi, a declarat la Realitatea TV ca unul dintre suspectii in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma a fost prins.

Comisarul sef Ioan Bentze, care se ocupa de cazul uciderii handbalistului Marian Cozma din partea Romaniei, a declarat ca cei doi suspecti anuntati de politia ungara au fost identificati, informeaza www.prosport.ro.

"Ni s-au dat fotografiile celor doi suspecti, Rafael Sandor si Ivan Sztojka. Nu sunt de gasit si banuim ca s-ar indrepta catre Romania sau Serbia. Ambii sunt cetateni maghiari", a spus Ioan Bentze la Gsp TV.

Potrivit Mediafax, politia ungara a anuntat, duminica seara, ca deruleaza cercetari pentru a gasi doi suspecti in cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma, care a decedat, in noaptea de sambata spre duminica. Politia a precizat ca suspectii sunt doi barbati, unul cu inaltimea de aproximativ 1,70 metri, cu constitutie atletica si par inchis la culoare, si celalalt de 1,65 – 1,70 metri inaltime, atletic si ras in cap.

Componentul nationalei Romaniei si al formatiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost injunghiat mortal, sambata noapte, la un restaurant din orasul unde juca, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic.

Conform presei locale, handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.

Coechipierii sai au fost transportati la spital, cu rani serioase, tot prin injunghiere.

Marian Cozma, care a participat cu nationala Romaniei la Campionatul Mondial din Croatia, a debutat in reprezentativa in 2002, intr-un meci impotriva Belarus.

Inainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucuresti.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă