20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUnirea Urziceni pleaca azi la Stuttgart

Unirea Urziceni pleaca azi la Stuttgart

Delegatia Unirii Urziceni va pleca in Germania, marti dimineata, la ora 10.00, de pe Aeroportul "Henri Coanda", in vederea meciului cu VfB Stuttgart, din utlima etapa a Grupei G a Ligii Campionilor. Antrenorul Dan Petrescu va sustine o conferinta de presa la Stuttgart, la ora 19.30, urmand ca la ora 20.00 sa aiba loc antrenamentul oficial, cu primele 15 minute deschise presei. Tehnicianul formatiei VfB Stuttgart, Christian Gross, va discuta cu reprezentantii mass-media la ora 14.00, iar antrenamentul oficial va avea loc de la ora 16.00.

Partida din ultima etapa a Grupei G a Ligii Campionilor va fi condusa de o brigada de arbitri din Ungaria, avandu-l la centru pe Viktor Kassai, informeaza site-ul oficial al UEFA. Kassai va fi ajutat de asistentii Gabor Eros si Tibor Vamos, arbitru de rezerva fiind Tamas Bognar. Delegat din partea UEFA va fi cipriotul Andreas Akkelides, iar observator de arbitri a fost desemnat olandezul Cornelius Bakker.

» Antrenorul Christian Gross nu va putea conta pe trei jucatori in meciul cu Unirea Urziceni, in timp ce alti patru sunt incerti. Hitzlsperger are ruptura musculara, Kuzmanovici are si el aceeasi accidentare, intr-o forma mai putin grava, iar Hilbert are probleme la tendon. Inca patru jucatori sunt incerti: Lehmann (infectie gastro-intestinala), Cacau (probleme abdominale), Boka (umar disclocat) si Osorio (intindere).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă