6.1 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialUnchiul lui Barack Obama a fost eliberat din detenţie, dar nimeni nu...

Unchiul lui Barack Obama a fost eliberat din detenţie, dar nimeni nu ştie unde se află

Onyango Obama, unchiul preşedintelui SUA Barack Obama, a fost eliberat din detenţie, dar nu se ştie unde este în momentul de faţă, informează ziarul Boston Globe, în ediţia online, potrivit Mediafax.

Potrivit Boston Globe, Onyango Obama a părăsit joi închisoarea din comitatul Plymouth (statul Massachusetts), dar autorităţile nu făcuseră niciun anunţ oficial. Un comunicat a fost emis abia după ce jurnaliştii s-au interesat dacă unchiul preşedintelui mai este în detenţie.

Onyango Obama a fost arestat la 24 august la Framingham (Boston), fiind inculpat pentru conducere în stare de ebrietate şi plasat în detenţie în virtutea legislaţiei privind imigraţia, pentru că nu respectase un ordin de revenire în Kenya (ţara natală).

Autorităţile americane au refuzat să dezvăluie orice altă informaţie despre Onyango Obama. Nu se ştie dacă bărbatul de 67 de ani a plătit vreo cauţiune sau dacă este supravegheat de poliţie. Serviciul de Imigraţie a comunicat doar că Onyango Obama nu mai este în detenţie.

Presa nu a putut afla unde a plecat unchiul preşedintelui după ce a fost eliberat din penitenciar. În orăşelul în care locuieşte, Framingham, vecinii unchiului preşedintelui au declarat că nu l-au văzut şi că nu ştiu unde se află. Onyango Obama nu a revenit nici la serviciu.

Onyango Obama a fost arestat pe 24 august, la Framingham, fiind inculpat pentru conducere în stare de ebrietate şi plasat în detenţie în virtutea legislaţiei privind imigraţia. Înainte de arestare, unchiul lui Barack Obama locuia într-o vilă de la periferia oraşului Boston, organiza frecvent petreceri în curte şi lucra la un magazin de băuturi alcoolice.

Vecinii declarau că în curtea casei lui Onyango din Framingham (Boston) era mereu plin de oameni, unchiul preşedintelui fiind descris de cunoscuţi ca fiind “prietenos” şi “sociabil”. Vecinii nu ştiau că Onyango este unchiul preşedintelui Barack Obama.

Cele mai citite

”Au început lucrările cu două utilaje”

Lucrările pe lotul 3 al autostrăzii A7, care leagă localitatea Pietroasele de municipiul Buzău, au început pe 1 martie, dar se pare că...

Rusia – Ucraina, ziua 720: Lituania va contribui la planul ceh de creștere a stocului de muniție pentru Kiev

Lituania a anunţat că se va alătura iniţiativei cehe de a procura muniţie de artilerie pentru Ucraina.Premierul lituanian Ingrida Simonyte a făcut o promisiune...

”Au început lucrările cu două utilaje”

Lucrările pe lotul 3 al autostrăzii A7, care leagă localitatea Pietroasele de municipiul Buzău, au început pe 1 martie, dar se pare că...
Ultima oră
Pe aceeași temă