14.6 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăSpecialUn turist accidentat în munți a fost salvat cu elicopterul

Un turist accidentat în munți a fost salvat cu elicopterul

Serviciul Salvamont anunță că mai mulţi turişti s-au accidentat, sâmbătă, 21 august 2021, pe câteva trasee din Munții Bucegi şi au cerut ajutorul salvamontiştilor. Dintre cei accidentați, unul a fost recuperat cu un elicopter, întrucât se afla într-o zonă dificilă, greu de accesat pe cale terestră.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Exit Poll: Extrema dreaptă din Italia, condusă de Meloni, câștigă alegerile

O alianță de dreapta condusă de partidul “Frații Italiei”, la cârma căruia se află Giorgia Meloni, a obținut o majoritate clară în viitorul parlament,...
Ultima oră
Pe aceeași temă

3 COMENTARII