20.4 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialUn STUDENT a fost împuşcat MORTAL într-un campus din SUA

Un STUDENT a fost împuşcat MORTAL într-un campus din SUA

Un student american, transportat la spital după ce fusese împuşcat, a murit vineri din cauza rănilor suferite, a anunţat Universitatea de stat Savannah din Georgia.

Incidentul a avut loc într-un campus universitar din sud-estul Statelor Unite, informează AFP, citată de Mediafax.

Christopher Starks, student în anul al treilea, a fost "transportat la spital după ce a fost rănit de gloanţe în timpul unei altercaţii la sindicatul studenţilor universităţii, joi seara", a precizat Universitatea Savannah.

O anchetă este în curs, dar nici un suspect nu a fost arestat pentru moment, a adăugat universitatea, care are aproximativ 4.000 de studenţi.

Mai multe atacuri armate au avut loc în ultimii zece ani în campusuri americane. Cel mai grav a fost înregistrat la Universitatea Virginia Tech, soldat cu 33 de morţi în 2007.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Vize gratis pentru America. Nu pentru toată lumea, însă

Guvernul intenționează să plătească pentru câteva zeci de mii de bugetari vizele de turism și de afaceri pentru America. Măsura se încadrează în...

Modificări ale liniilor STB 93 și 168

Linia de troleibuze 93 va fi prelungită începând de mâine până în cartierul Constantin Brâncuşi, iar pe acest traseu vor circula numai troleibuze noi...

Von der Leyen salută rezistența ucraineană, la Kiev

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a salutat astăzi "rezistenţa extraordinară a poporului ucrainean", la sosirea sa la Kiev, la fix doi ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă