15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialUn scafandru va căuta cadavrul lui Osama pentru a dovedi că este...

Un scafandru va căuta cadavrul lui Osama pentru a dovedi că este mort

Bill Warren, un scafandru excentric din California,  a anunţat că va căuta în Marea Arabiei cadavrul lui Osama ben Laden şi va face fotografii pentru a dovedi că liderul al-Qaida este mort, relatează Mediafax.

Bill Warren, în vârstă de 59 de ani, care a descoperit mai mult de 200 de epave, este încrezător că va găsi cadavrul lui ben Laden. Forţele speciale americane l-au ucis pe liderul al-Qaida la 2 mai, în Pakistan.

Fac asta pentru că sunt un patriot american care vrea să ştie adevărul. O fac pentru toată lumea”, a declarat Warren pentru New York Post.

El preconizează că va cheltui 400.000 de dolari pentru o operaţiune de două săptămâni. Warren intenţionează să închirieze o navă în India pentru 10.000 de dolari pe zi şi un submarin acţionat prin telecomandă pentru 1.000 de dolari pe zi.

„Administraţia Obama ar fi trebuit să dea publicităţii fotografia, aşa cum a făcut cu Billy the Kid, sau (John) Dillinger, sau chiar cu Saddam Hussein”, a declarat Warren. „Am o prietenă în Rusia şi îmi spune că acolo, în cercurile de informaţii, nu se crede că ben Laden este mort cu adevărat”.

Cele mai citite

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a suferit o pierdere imensă. Ana Karina Schneider s-a stins din viață

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a suferit o pierdere profundă cu decesul conf. univ. dr. habil. Ana-Karina Schneider, o personalitate remarcabilă în domeniul Literaturii...

VIDEO. Nicolae Ciucă, „încolțit” de Andreea Esca. „Nu este așa”

Într-o apariție la Știrile PRO TV, Nicolae Ciucă a fost întrebat de Andreea Esca despre investiția de 4 milioane de euro în promovarea cărții...

Zece ani de închisoare pentru stomatologul acuzat de agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai

Dentistul acuzat de influencerița Ștefania Costache, cunoscută sub numele de Lolrelai, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire...
Ultima oră
Pe aceeași temă