10.7 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialUn ploieştean a fost rănit în urma exploziei unui generator electric

Un ploieştean a fost rănit în urma exploziei unui generator electric

Un bărbat de 48 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, a fost rănit, joi, în urma unei explozii produse la un generator al unei staţii de transformare a energiei electrice amplasate într-o zonă industrială de la periferia Ploieştiului, bărbatul suferind arsuri şi fiind internat, informeaza Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, un muncitor a fost rănit, joi, după ce o explozie a avut loc la generatorul electric al unei staţii de transformare amplasate într-o zonă industrială de la periferia Ploieştiului.

Conform sursei citate, staţia de transformare asigura alimentarea cu electricitate a localităţii Berceni, situată lângă Ploieşti.

Muncitorul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Conform purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Andrei Ilinca, rănitul are 48 de ani şi a suferit arsuri de gradul doi pe aproximativ şase la sută din suprafaţa corpului, respectiv la braţul drept şi la cap, arsuri provocate cel mai probabil de flacăra unui arc electric.

Andrei Ilinca a spus că muncitorul a fost adus la spital de către unul dintre şefii săi, iar la ora transmiterii acestei ştiri se află internat în secţia de chirurgie plastică a spitalului.

Cauza producerii exploziei la generatorul staţiei de transformare nu este cunoscută deocamdată.

Cele mai citite

Mic ghid de acces în Parlamentul României te faci politician

Ești nimeni cu dungulițe. Nu te pricepi la nimic concret. Ești incapabil să produci ceva util societății. Dar ai ceva ambiție. Și ai...

Ariana, solitarul de pe inelul Rotschild

Familia Rotschild este unul dintre cele mai însemnate repere financiare ale ultimelor două secole. Cele mai multe dintre evenimentelor importante care au...

Piedone reconfirmă candidatura la Primăria Capitalei: “Nu mă ascund după perdea!”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a reconfirmat candidatura la Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), marți seara, în direct. Anunţul...
Ultima oră
Pe aceeași temă