21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUn nou esec in baschet

Un nou esec in baschet

Formatia feminina de baschet Politehnica Iasi a suferit inca un esec, scor 69-106 (20-26, 19-29, 18-28, 12-23) cu CSS-LMK Sf. Gheorghe, ocupanta locului 4 in clasament, in cadrul etapei a 17-a de baschet feminin. Iesencele au mentinut echilibrul in teren si pe tabela doar in primul sfert, cand diferenta a fost doar de 6 puncte in favoarea oaspetelor, dupa care au cedat initiativa, iar adversarele s-au impus la pas. Totusi, in ciuda esecului sever, Poli nu a jucat deloc rau, de la venirea antrenorului Anatolie Lupu pe banca tehnica jocul crescand simtitor in calitate.
"Nu vreau sa gasesc scuze, dar minuni nu se pot face peste noapte. Incerc pe cat posibil sa ridic nivelul jocului si sa readuc echipa pe linia de plutire. Eu cred ca nu am jucat foarte rau in acest meci, in conditiile in care am avut un adversar redutabil in fata", a declarat antrenorul gazdelor, Anatolie Lupu.
Pentru Poli au punctat urmatoarele jucatoare: stefanescu (8), Tatarinova (2), Bordeianu (7), santa (10), Necula (4); Barsan (5), Causan (8), Panait (20), Cilibiu (3) si Gavrilescu (2).
Poli Iasi a acumulat 19 puncte si continua sa ramana pe un loc retrogradabil – 13. In etapa a 18-a, iesencele vor juca in deplasare cu CSM Satu Mare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă