30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialUn nou divorţ cu scântei: Marina Almăşan şi Victor Socaciu

Un nou divorţ cu scântei: Marina Almăşan şi Victor Socaciu

Vedeta de televiziune Marina Almăşan şi cântăreţul Victor Socaciu au divorţat pe cale amiabilă, băieţelul pe care cei doi îl au împreună, Victor, rămânând să locuiască alături de mama lui.

 

Marina Almăşan a confirmat pentru Mediafax divorţul de Victor Socaciu.

Presa tabloidă a relatat că divorţul celor doi ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni, în faţa unui notar. Motivul divorţului ar fi fost acela că Marina Almăşan ar avea o altă relaţie, cu un om de afaceri.

Marina Almăşan a declarat pentru Mediafax că singurul vinovat pentru eşecul căsniciei lor este, încă de acum 10 ani, Victor Socaciu.

“Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre – eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani. Probabil din dorinţa de a nu-şi pierde fanii, prietenii şi alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toţi aceşti ani de a menţine familia unită şi declanşează acum mascat, prin alţii, această vendetă mediatică, plină de venin şi minciuni. Nu doresc deocamdată să comentez fotografiile apărute în presă – care în realitate au un cu totul alt context -, pe care Victor îl cunoaşte foarte bine. Din respect pentru cei 16 ani petrecuţi alături de el, precum şi din dragoste pentru fiul nostru, mă voi abţine – cel puţin deocamdată – să dezvălui adevăratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despărţirii noastre. Chiar şi în aceste condiţii, îi doresc lui Victor să fie fericit şi, mai ales, sănătos”, a declarat pentru Mediafax Marina Almăşan, prezentator şi producător în TVR.

Victor Socaciu nu a putut fi contactat.

Marina Almăşan şi Victor Socaciu au fost căsătoriţi 13 ani şi au împreună un băiat minor, Victor, care în urma divorţului locuieşte cu mama lui.

Marina Almăşan mai are o fată majoră, Marina, din prima căsătorie a vedetei de televiziune.

Cele mai citite

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...
Ultima oră
Pe aceeași temă