19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUn nou cuplu la Hollywood: Meg Ryan-Matthew Perry

Un nou cuplu la Hollywood: Meg Ryan-Matthew Perry

Tabloidul american “Us Weekly” a lansat zvonul ca Matthew Perry, in varsta de 37 de ani, s-a saturat de starlete – cea mai recenta dintre ele, Lizzy Caplan, de 24 de ani, figurand deja pe lista “fostelor” – si a optat pentru o vedeta adevarata, Meg Ryan, de 45 de ani.
Simpaticul actor din “Friends”, relansat puternic datorita unui nou show, “The Studio 60 On The Sunset Strip”, este oaspete permanent in resedinta actritei din Bel Air. Paparazzi l-au surprins pe Matthew Perry chiar in urma cu doua seri, sosind acasa la Meg Ryan, care il astepta si lasase deschisa usa de la intrare.
Cei doi au fost vazuti impreuna in mai multe ocazii, relatia infiripandu-se, se pare, inca de asta-vara. Un martor ocular a declarat revistei americane ca i-a vazut saptamana trecuta, intr-un restaurant din Los Angeles, la o masa retrasa, actrita solicitandu-i unui chelner sa reduca lumina in separeu. Spre deosebire de Matthew Perry, care nu a trecut niciodata prin experienta mariajului, Meg Ryan a divortat in 2001 de Dennis Quaid.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă