19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUn fost colonel a pus pe jar o armata de politisti din...

Un fost colonel a pus pe jar o armata de politisti din Vaslui

Un apel la 112, care s-a dovedit in cele din urma a fi fals, a mobilizat politistii din mai multe localitati vasluiene. Un fost colonel de armata in rezerva din Bogdanesti a cerut sa vina toata politia, pentru ca a fost furata o statie de autobuz. si politia s-a dus.

Imediat ce s-a primit apelul, mai multe echipaje de politie au fost trimise pe DE 581, la 6 dimineata, la intersectia cu drumul comunal Bogdanesti, sa vada cum s-a furat statia. Autorul apelului spunea ca hotii sunt «niste tigani din Prahova», care aduna fier vechi de peste tot si care treceau in acel moment prin zona. Cum statia de autobuz este din aluminiu, omul a sustinut sus si tare ca a fost demontata bucata cu bucata si furata. Mare le-a fost insa surpriza politistilor cand au ajuns la intersectia cu Bogdanesti sa vada ca statia este la locul ei.

 

"L-am sunat pe colonelul care a dat alarma si l-am intrebat de ce ne-a pus degeaba pe drum, iar omul, de buna credinta, a zis ca el nu a vazut-o! Pentru ca nu stiu cum, el chiar nu a vazut statia", a declarat primarul comunei Bogdanesti, Ion Dorobantu, care intrase si el in alerta. Dupa ce si-au dat seama ca au fost pusi pe drumuri degeaba, politistii i-au intocmit fostului colonel un proces-verbal de amenda in valoare de 1.000 de lei. Nu este singurul caz de acest gen petrecut la Vaslui. "Am avut acum cateva zile un apel la 112 la Politia Barlad, cum ca doi porci circula pe strada principala. Va dati seama", a spus comisarul-sef Vasile Chelaru, seful Politiei Municipale Barlad.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă