24.2 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecial„Un etaj mai jos“

„Un etaj mai jos“

Astăzi, la ora 19.00, la Cinema Studio, în cadrul FNT, are loc proiecţia de gală a celui mai nou film semnat de Radu Muntean, „Un etaj mai jos“. Protagoniştii filmului sunt actorii Teodor Corban, Iulian Postelnicu şi Oxana Moravec.

Proiecţia este organizată în cinstea actorului Teodor Corban, care va fi prezent la eveniment alături de alți membri ai echipei filmului. 

Lăudată de presa internațională, pelicula a avut premiera mondială în această primăvară la Festivalul de la Cannes, în selecția oficială Un Certain Regard. Radu Muntean se află la al cincilea lungmetraj din carieră și la a treia selecţie la Festivalul de la Cannes.

Imediat după proiecţia de gală de la Cannes, presa internaţională a apreciat noul lungmetraj al lui Radu Muntean. „Un film foarte bun, dacă nu chiar revoluționar, despre – așa cum o sugerează și titlul – perspectivă și distanță“, remarca „The Hollywood Reporter“, în timp ce „Screen International“ îl descria drept „un portret devastator al unui om slab și al societății pe care el o reprezintă, ambii rămași fără repere morale“. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă