11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialUn deţinut condamnat definitiv pentru lovire a evadat din Penitenciarul Galaţi

Un deţinut condamnat definitiv pentru lovire a evadat din Penitenciarul Galaţi

Un deţinut în vârstă de 27 de ani, condamnat definitiv la un an de închisoare pentru lovire, care îşi ispăşea pedeapsa în regim deschis, a evadat, sâmbătă după-amiază, din Penitenciarul Galaţi, în prezent fiind căutat de mai multe echipaje, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă al Penitenciarului Galaţi, Vasile Cornel, în vârstă de 27 de ani, a evadat, sâmbătă, în jurul orei 15:20, din interiorul Penitenciarului Galați, tânăru fiind condamnat definitiv la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire.

Pentru prinderea deţinutului evadat, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, şi anume blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Galați, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Galați, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galați si Polţtia de Frontiera.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus o anchetă administrativă, care să stabilească circumstanţele în care a evadat deţinutul.

Conform documentului citat, tânărul are 1,68 metri înălţime, structură atletică, fața ovală, ten deschis, frunte mijlocie, păr șaten închis, ochi căprui, nas rectiliniu, este tuns scurt şi are barba rasă. În momentul evadării purta un tricou negru, pantaloni negri și adidași albi.

Cele mai citite

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
Ultima oră
Pe aceeași temă