19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUn cuplu nobiliar adopta... "un print" al bordelurilor!

Un cuplu nobiliar adopta… „un print” al bordelurilor!

Patronul unui lant de bordeluri din Munchen a fost adoptat de o pereche nobiliara germana urmand sa poarte acum un titlu de vaza, a informat ziarul german „Bild”.
Marcus Eberhardt (37 de ani) era deja „un print” in felul sau, prin preocuparea sa de baza: patron al unei duzini de bordeluri, localuri de dans pe masa sau cluburi de nudism. Acum Marcus va primi un titlu nobiliar veritabil, deoarece printul Frederic von Anhalt (63 de ani) si etern „tanara” sa sotie Zsa Zsa Gabor (86 de ani) au decis sa-l adopte. Noul membru al nobilimii se va numi acum: Print Eberhardt Edward von Anhalt, duce de Saxonia si Vestfalia, conte de Ascania, iar pentru incadrarea unui nume atat de lung el a fost nevoit sa comande carti de vizita corespunzatoare.
Printul Frederic (la randul sau adoptat) si Eberhardt s-au cunoscut acum sase ani intr-un club de Table-Dance din Frankfurt. Pe actuala sa mama, noul print a cunoscut-o la resedinta acesteia din Bel Air (California) ca si pe blonda dansatoare Paris Hilton, care este acum nepoata sa adoptiva. Motivul: Zsa Zsa Gabor fusese casatorita mai inainte cu bunicul excentricei mostenitoare a celebrului lant de hoteluri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă