19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUn criminal a ţinut două luni într-o valiză cadavrul logodnicei

Un criminal a ţinut două luni într-o valiză cadavrul logodnicei

Un profesor de muzică din Marea Britanie şi-a ucis logodnica şi i-a ascuns cadavrul într-o valiză pentru a o convinge pe cea de-a doua iubită că are singur grijă de copiii lui.

Andrew Lindo, de 29 de ani, a sugrumat-o pe Marie Stewart în timp ce aceasta se afla întinsă pe pat, a lovit-o în cap cu un scaun, după care a înjunghiat-o. Totul s-a petrecut în timp ce copiii lor dormeau, relatează Daily Mail.

După ce şi-a ucis logodnica, Lindo a băgat cadavrul într-o valiză pe care a ascuns-o în garaj, după care a adus-o acasă pe cea de-a doua iubită, Angela Rylance, pentru a petrece noaptea împreună.

Tatăl fetei ucise l-a vizitat de Crăciun, după o săptămână, împreună cu alte rude. Ucigaşul i-a convins că Marie Stewart suferea de depresie post-natală şi i-a părăsit, pe el şi pe cei doi copii ai lor, pentru un alt bărbat.

După două luni, rudele lui Marie Stewart au anunţat autorităţile. Poliţia a cercetat casa lui Lindo şi a găsit cadavrul în valiza în care fusese ascuns.

Criminalul a recunoscut fapta şi a declarat că şi-a pierdut controlul, deoarece credea că logodnica sa o abuza pe fiica lor de trei ani. De asemenea, el a respins acuzaţia de crimă şi a pledat vinovat pentru omor prin imprudenţă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă