7.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialUn criminal a ţinut două luni într-o valiză cadavrul logodnicei

Un criminal a ţinut două luni într-o valiză cadavrul logodnicei

Un profesor de muzică din Marea Britanie şi-a ucis logodnica şi i-a ascuns cadavrul într-o valiză pentru a o convinge pe cea de-a doua iubită că are singur grijă de copiii lui.

Andrew Lindo, de 29 de ani, a sugrumat-o pe Marie Stewart în timp ce aceasta se afla întinsă pe pat, a lovit-o în cap cu un scaun, după care a înjunghiat-o. Totul s-a petrecut în timp ce copiii lor dormeau, relatează Daily Mail.

După ce şi-a ucis logodnica, Lindo a băgat cadavrul într-o valiză pe care a ascuns-o în garaj, după care a adus-o acasă pe cea de-a doua iubită, Angela Rylance, pentru a petrece noaptea împreună.

Tatăl fetei ucise l-a vizitat de Crăciun, după o săptămână, împreună cu alte rude. Ucigaşul i-a convins că Marie Stewart suferea de depresie post-natală şi i-a părăsit, pe el şi pe cei doi copii ai lor, pentru un alt bărbat.

După două luni, rudele lui Marie Stewart au anunţat autorităţile. Poliţia a cercetat casa lui Lindo şi a găsit cadavrul în valiza în care fusese ascuns.

Criminalul a recunoscut fapta şi a declarat că şi-a pierdut controlul, deoarece credea că logodnica sa o abuza pe fiica lor de trei ani. De asemenea, el a respins acuzaţia de crimă şi a pledat vinovat pentru omor prin imprudenţă.

Cele mai citite

România concurează Turcia, oferind o alternativă la “Coridorul Sudic”. Un terminal LNG, la Constanța, va primi până la 9 miliarde de metri cubi pe...

Comisia economică mixtă România - Azerbaidjan se va reuni la 1 aprilie 2024 iar una dintre temele întâlnirii va fi viitorul terminal de gaz...

De ce trebuie Israelul să revizuiască versurile melodiei de la Eurovision

Israelul a fost de acord să revizuiască versurile melodiei cu care va concura la Eurovision, după ce organizatorii concursului au contestat versurile care păreau...

Inna, turneu de mare amploare în America. “Abia aștept să fim pe scenă și să ne bucurăm”

Inna merge în acest an într-un super turneu care va străbate America și Canada, începând din luna aprilie, marcând astfel a patra sa incursiune...
Ultima oră
Pe aceeași temă