10.7 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialUn copil de doi ani și-a ucis mama cu un pistol

Un copil de doi ani și-a ucis mama cu un pistol

Un copil în vârstă de doar doi ani şi-a ucis marți, accidental, mama. Femeia și copilul se aflau într-un supermarket, când copilul a luat pistolul mamei sale din poșetă și a împuşcat-o mortal, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP. Accidentul a avut loc într-un supermarket WalMart din oraşul Hayden, în statul american Idaho, a confirmat poliţia într-un comuncat.

"Pe 30 decembrie, la ora 10.20 (20.20, ora României) agenţi ai poliţiei au răspuns la apeluri indicând că în interiorul magazinului WalMart din Hayden au fost auzite tiruri", precizează poliţia.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit o femeie în vârstă de 29 de ani, decedată probabil din cauza rănilor provocate de gloanţe. Ancheta preliminară arată că ea îşi făcea cumpărăturile cu fiul ei de doi ani şi alţi membri ai familiei", afirmă sursa citată.

Potrivit poliţiei, "copilul era aşezat într-un cărucior de supermarket când a apucat o armă găsită în poşeta mamei şi a descărcat-o, împuşcând mortal victima". "Tirurile par a fi accidentale. Mai mulţi inspectori se află în prezent la locul accidentului", informează autorităţile americane.

Surse citate de posturi de televiziune locale afirmă că femeia îşi petrecea săbătorile de iarnă la Hayden, însă nu locuia în acest oraş.

Lanţul de supermarketuri WalMart a declarat la rândul său că va "coopera cu poliţia în legătură cu acest trist incident".

Cele mai citite

Piedone reconfirmă candidatura la Primăria Capitalei: “Nu mă ascund după perdea!”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a reconfirmat candidatura la Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), marți seara, în direct. Anunţul...

Mic ghid de acces în Parlamentul României te faci politician

Ești nimeni cu dungulițe. Nu te pricepi la nimic concret. Ești incapabil să produci ceva util societății. Dar ai ceva ambiție. Și ai...

România educată este prost evaluată. Ce presupune schimbarea

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naţionale şi a feedback-ului din comunitatea educaţională, Federaţia Coaliţia pentru Educaţie a solicitat, într-o declarație de presă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă