11.3 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialUn copil a fost înjunghiat de mama sa după ce i-a cerut...

Un copil a fost înjunghiat de mama sa după ce i-a cerut de mâncare

 O femeie din judeţul Suceava şi-a înjunghiat copilul în vârstă de 12 ani după ce acesta i-a cerut de mâncare,informează Mediafax.

Inspectorul de poliţie Ionuţ Epureanu de la Poliţia Judeţeană Suceava a declarat că o femeie din comuna suceveană Cornu Luncii şi-a înjunghiat, duminică seară, copilul în vârstă de 12 ani, în abdomen.

Potrivit primelor cercetări, femeia se afla acasă, în stare de ebrietate, iar copilul i-a cerut de mâncare, moment în care mama, fără un motiv anume, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen, rănindu-l uşor.

Din primele investigaţii medicale, viaţa copilului nu a fost pusă în pericol, starea de sănătate fiind stabilă, a spus Epureanu.

El a precizat că băiatul a fost internat iniţial în Spitalul din Fălticeni de unde a fost transferat la secţia de chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

Mama este cercetată în libertate pentru lovire, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va dispune procedural, a mai spus Epureanu.

Directorul adjunct al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Florin Tărnăuceanu a declarat că angajaţi ai Serviciului de urgenţă ai instituţiei se vor deplasa la familia respectivă în vederea evaluării situaţiei.

“În funcţie de rezultate se vor adopta măsurile ce se impun”, a spus Tărnăuceanu.

Cele mai citite

Polițiștii au reținut un tânăr drogat care și-a ucis mama. Se va cere arestarea preventivă

Polițiștii au reținut pe termen de 24 de ore un tânăr care și-a ucis mama, la momentul crimei fiind aparent fiind în stare de...

România concurează Turcia, oferind o alternativă la “Coridorul Sudic”. Un terminal LNG, la Constanța, va primi până la 9 miliarde de metri cubi pe...

Comisia economică mixtă România - Azerbaidjan se va reuni la 1 aprilie 2024 iar una dintre temele întâlnirii va fi viitorul terminal de gaz...

Constrângeri și schimbări în 2024

Conform celui mai recent studiu Coface, sectoarele construcții și imobiliare se confruntă cu provocări semnificative în 2024, o combinație de probleme legate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă