19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUn copil a fost înjunghiat de mama sa după ce i-a cerut...

Un copil a fost înjunghiat de mama sa după ce i-a cerut de mâncare

 O femeie din judeţul Suceava şi-a înjunghiat copilul în vârstă de 12 ani după ce acesta i-a cerut de mâncare,informează Mediafax.

Inspectorul de poliţie Ionuţ Epureanu de la Poliţia Judeţeană Suceava a declarat că o femeie din comuna suceveană Cornu Luncii şi-a înjunghiat, duminică seară, copilul în vârstă de 12 ani, în abdomen.

Potrivit primelor cercetări, femeia se afla acasă, în stare de ebrietate, iar copilul i-a cerut de mâncare, moment în care mama, fără un motiv anume, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen, rănindu-l uşor.

Din primele investigaţii medicale, viaţa copilului nu a fost pusă în pericol, starea de sănătate fiind stabilă, a spus Epureanu.

El a precizat că băiatul a fost internat iniţial în Spitalul din Fălticeni de unde a fost transferat la secţia de chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

Mama este cercetată în libertate pentru lovire, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va dispune procedural, a mai spus Epureanu.

Directorul adjunct al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Florin Tărnăuceanu a declarat că angajaţi ai Serviciului de urgenţă ai instituţiei se vor deplasa la familia respectivă în vederea evaluării situaţiei.

„În funcţie de rezultate se vor adopta măsurile ce se impun”, a spus Tărnăuceanu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă