23.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialUn câine şi-a salvat stăpânul mâncându-i degetul de la picior

Un câine şi-a salvat stăpânul mâncându-i degetul de la picior

Stăpânul câinelui Jack Russel îşi pierduse cunoştinţa, deoarece băuse prea mult, timp în care căţelul i-a ros unul din degetele de la picioare, potrivit realitatea.net.

Deşi şi-a pierdut degetul de la picior, Jerry Douthett spune că îi este recunoscător câinelui său, pe nume, Kiko, deoarece l-a ajutat să depisteze o problemă gravă de sănătate: un diabet nediagnosticat până atunci, relatează The Daily Telegraph.

Muzicianul în vârstă de 48 de ani ştia de multă vreme că este ceva în neregulă cu piciorul său, dar refuzase să se ducă la doctor. În cele din urmă, a cedat rugăminţilor soţiei şi şi-a făcut programare la doctor.

Înainte să se ducă la programare însă, s-a dus în oraş să bea, apoi s-a întors acasă, unde a leşinat din cauza beţiei.  Când s-a trezit, căţelul său Jack Russel se afla lângă el în pat, iar din locul unde se afla unul dintre degetele sale de la picior, sângele îi şiroia.

Soţia l-a dus la spital, unde medicii au descoperit că bărbatul avea o infecţie a osului şi i-au amputat restul degetului de la picior. Bărbatul a fost diagnosticat şi cu diabet de tipul 2, penbtru care primeşte acum tratament. Câinele simţise, probabil, că degetul respectiv avea ceva în neregulă.

Căţelul trăieşte tot cu familia muzicianului, dar se află acum sub observaţia autorităţilor.

Cele mai citite

VIDEO. Ciolacu, despre importanța militarilor pentru națiunea română. Ceremonii și demonstrații militare, la Buzău

Militarii reprezintă pilonii pe care se sprijină siguranţa şi suveranitatea naţiunii române, a declarat premierul Marcel Ciolacu.Şeful Executivului a participat, la Buzău, la ceremonia...

Acord de principiu al statelor UE, pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova

Ambasadorii celor 27 de ţări ale Uniunii Europene şi-au dat "acordul de principiu" cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Republica...

Conferința internațională din Elveția privind pacea în Ucraina s-a deschis

Conferinţa internaţională privind pacea în Ucraina, organizată la cererea Kievului, s-a deschis astăzi la Burgenstock, în Elveţia.Şefi de stat şi de guvern şi alţi...
Ultima oră
Pe aceeași temă