15 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialUn câine şi-a salvat stăpânul mâncându-i degetul de la picior

Un câine şi-a salvat stăpânul mâncându-i degetul de la picior

Stăpânul câinelui Jack Russel îşi pierduse cunoştinţa, deoarece băuse prea mult, timp în care căţelul i-a ros unul din degetele de la picioare, potrivit realitatea.net.

Deşi şi-a pierdut degetul de la picior, Jerry Douthett spune că îi este recunoscător câinelui său, pe nume, Kiko, deoarece l-a ajutat să depisteze o problemă gravă de sănătate: un diabet nediagnosticat până atunci, relatează The Daily Telegraph.

Muzicianul în vârstă de 48 de ani ştia de multă vreme că este ceva în neregulă cu piciorul său, dar refuzase să se ducă la doctor. În cele din urmă, a cedat rugăminţilor soţiei şi şi-a făcut programare la doctor.

Înainte să se ducă la programare însă, s-a dus în oraş să bea, apoi s-a întors acasă, unde a leşinat din cauza beţiei.  Când s-a trezit, căţelul său Jack Russel se afla lângă el în pat, iar din locul unde se afla unul dintre degetele sale de la picior, sângele îi şiroia.

Soţia l-a dus la spital, unde medicii au descoperit că bărbatul avea o infecţie a osului şi i-au amputat restul degetului de la picior. Bărbatul a fost diagnosticat şi cu diabet de tipul 2, penbtru care primeşte acum tratament. Câinele simţise, probabil, că degetul respectiv avea ceva în neregulă.

Căţelul trăieşte tot cu familia muzicianului, dar se află acum sub observaţia autorităţilor.

Cele mai citite

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...

Mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României. „Cu bucurie în suflete, celebrăm Ziua Independenței Naționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă