4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialUn bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia, după care a încercat să se...

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia, după care a încercat să se spânzure

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna constănţeană Bărăganu şi-a ucis soţia, sâmbătă, cu mai multe lovituri de cuţit, după care a încercat să se spânzure, el fiind în prezent internat în stare gravă în spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii, între cei doi soţi exista o relaţie conflictuală, după ce femeia, în vârstă de 46 de ani, îşi găsise un loc de muncă în altă localitate din judeţul Constanţa, iar bărbatul o acuza că l-a lăsat singur acasă.

Sâmbătă dimineaţă, între cei doi soţi a izbucnit un nou scandal şi, furios, bărbatul a luat un cuţit de bucătărie cu care şi-a înjunghiat de mai multe ori soţia.

Ulterior, speriat de fapta sa, bărbatul a mers în spatele casei şi a încercat să se spânzure cu un cablu, însă a fost găsit de unul dintre cei doi copii ai familiei, care l-a dat jos şi a alertat autorităţile.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar medicii au reuşit să-l resusciteze pe bărbat, în prezent acesta fiind internat în stare gravă în spital. Femeia însă nu a mai putut fi salvată.

Cazul este cercetat de poliţişti, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Cele mai citite

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă