19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUn băcăuan și-a zidit duba în bloc. Ce i-au făcut polițiștii

Un băcăuan și-a zidit duba în bloc. Ce i-au făcut polițiștii

O fotografie apărută în presa din Bacău a fost distribuită de foarte multe ori pe rețelele de socializare. În ea apare o parte a unei dube atașate de un perete al unui bloc, iar toți care au văzut poza s-au întrebat de ce proprietarul de la blocul respectiv a luat decizia de a lipi duba de bloc, arată Deșteptarea.

Practic, spatele autoutilitarea era atașat de un bloc, iar mulți s-au întrebat de ce a luat această decizie.Pe rețelele de socializare oamenii s-au întrebat dacă restul maşinii continuă la interior, dacă există o ieşire de urgenţă prin uşile dubei sau dacă iniţiatorul acestui proiect are autorizaţie pentru extensia respectivă.

După ce fotografia cu duba a fost distribuită intens pe rețelele de socializare și a apărut în presă mai des, persoana care făcuse invenția a renunțat la ideea și a demontat bucata de mașină pe care o atașase de bloc.

Acum, la adresa respectivă, pe peretele exterior se mai vede doar conturul dubei, iar jurnaliștii locali spun că acest lucru s-ar fi întâmplat după ce polițiștii l-ar fi vizitat în legătură cu această lucrare la bloc.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă