19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUn bacauan a vrut sa arunce in aer o casa de schimb...

Un bacauan a vrut sa arunce in aer o casa de schimb valutar

» Un barbat din Bacau care a pierdut 160 de euro la o casa de schimb valutar a incercat sa arunce in aer sediul unitatii folosind o butelie de aragaz, potrivit politiei.

Sorin M., de 38 de ani, a mers la sfarsitul saptamanii trecute la o casa de schimb valutar ca sa schimbe 1.000 de euro fara sa stie ca respectiva unitate opreste un comision de 16 la suta la fiecare tranzactie. Cand a vazut ca a pierdut bani, barbatul s-a dus la masina si a luat o butelie de aragaz cu gandul s-o ameninte pe casiera de la casa de schimb valutar ca, daca nu-i restituie banii, o arunca in aer. Bacauanul a fost retinut de o patrula de ordine publica de la Sectia 2 Politie din Bacau, care l-a amendat contraventional pentru tulburarea linistii si ordinii publice.
Patronul casei de schimb valutar nu a formulat plangere impotriva barbatului, insa a inchis temporar punctul de lucru. Unitatea, situata in centrul municipiului Bacau, a devenit cunoscuta si pentru numeroasele probleme reclamate de cetatenii care au schimbat valuta si care s-au plans ca nu au fost instiintati ca li se opreste comision la schimbarea banilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă