8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn avion s-a întors de urgență pe aeroportul Otopeni pentru că pierdea...

Un avion s-a întors de urgență pe aeroportul Otopeni pentru că pierdea combustibil

Un avion Boeing 737 al companiei Blue Air a revenit de urgență pe aeroportul internațional Otopeni, de unde decolase cu numai șapte minute mai înainte.

Avionul, cu 135 de oameni la bord, urma să execute o cursă spre Palma de Mallorca.

Revenirea la Otopeni s-a decis după ce un senzor din cabina piloților a indicat o pierdere de combustibil. Pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă