10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUdriste, numit director general al Metrorex

Udriste, numit director general al Metrorex

Actionarii Metrorex, companie detinuta de Ministerul Transporturilor, l-au numit, vineri, pe fostul sef al Directiei Infrastructura si Servicii Publice din Primaria Capitalei Gheorghe Udriste in functia de director general al societatii, pe care acesta a mai ocupat-o intre 1997 si 2001.

"Prin sedinta extraordinara a AGA de astazi (vineri – n.r.), Gheorghe Udriste a fost numit director general al Metrorex", a declarat agentiei Mediafax directorul de comunicare al Metrorex, Mariana Petre.

Udriste a preluat functia de la directorul interimar, Gabriel Sburlan, care l-a inlocuit pe Gabriel Mocanu, demis in decembrie 2008 de ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, motivul invocat fiind salariul prea mare al acestuia.

Udriste a mai ocupat functia de director general al Metrorex in intervalul 1997-2001 si a fost demis de ministrul Transporturilor din acea perioada, Miron Mitrea.

Gheorghe Udriste a demisionat in luna iulie 2008 din functia de director al Directiei Infrastructura si Servicii Publice din Primaria Capitalei, pe care o ocupa din 2001.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă