5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUdrea: Promovează România cu un like, oferind o felicitare celor dragi!

Udrea: Promovează România cu un like, oferind o felicitare celor dragi!

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, îi invită pe cititorii blogului său să arate lumii “ce frumoasă e România şi de sărbători”, respectiv să acceseze pagina sa de Facebook şi să folosească o aplicaţie prin care pot trimite felicitări cu imagini din România, potrivit Mediafax.

Într-o postare pe blogul personal intitulată “Haideţi să arătăm lumii ce frumoasă e România, şi de sărbători!”, Udrea menţionează că pe pagina principală a site-ului său a apărut “o rugăminte simplă”: “vă rog să mă ajutaţi să promovăm România, de Sărbători”.

“Şi cum am putea face asta mai simplu decât cu un gest prietenesc adresat mai ales celor care ne sunt, real sau virtual, prieteni pe Facebook? Mă gândesc, în special, la cei care nu sunt din România sau sunt plecaţi din ţară! După cum veţi putea constata folosind aplicaţia, e extrem de simplu să faceţi un gest frumos. Totodată, putem să contribuim împreună la promovarea unor locuri superbe unde Crăciunul şi Anul Nou pot fi momente cu totul şi cu totul speciale”, scrie Udrea.

Ea le transmite cititorilor blogului său că, dacă au fotografii cu locuri care “merită să se transforme în felicitări virtuale”, aşteaptă să-i fie transmise.

“Invită-ţi prietenii din întreaga lume să descopere frumuseţea ţării tale! Acum poţi să le spui şi să le arăţi tuturor cum se pot petrece sărbătorile de iarnă cel mai aproape de spiritul lor: în România. Îţi mulţumesc că mă ajuţi să promovez frumuseţea României!”, este menţionat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă