20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUdrea, pe Facebook: Liberalii, imuni în fața la DNA

Udrea, pe Facebook: Liberalii, imuni în fața la DNA

Deputata Elena Udrea, aflată în arest preventiv în dosarul ”Gala Bute”, a transmis, pe Facebook, prin intermediul echipei de omunicare că declaraÈ›iile de marÈ›i ale È™efei DNA, Laura CodruÈ›a Kovesi, confirmă faptul că liberalii sunt protejaÈ›i de instituÈ›ie.

”IeÅŸirea de ieri a procurorului-ÅŸef DNA, Laura CodruÅ£a Kovesi, prin care l-a exonerat ÅŸi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecÅ£ia de care se bucură liderii PNL ÅŸi apropiaÅ£ii noului PreÅŸedinte în această perioadă. Practic, aceÅŸtia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare”, a scris Udrea. 

<![CDATA[www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/flowplayer';document.write('’ + ‘ript>’);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(” + ‘ript>’);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_max/cf20f19c4b2574746a8792ab2450d0a7/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));]]>

 

De asemenea, Elena Udrea a subliniat că lupta pe care o duce este, de fapt, cu Laura CodruÈ›a Kovesi È™i Florian Coldea, care ”exercită puterea în România de o manieră ocultă”. 

CiteÈ™te È™i: Laura CodruÈ›a Kovesi, despre urmărirea penală în cazul lui Vasile Blaga

Udrea a transmis că în cazul ei deciziile DNA au fost luate exlusiv pe bază de denunÈ›uri.

”Am putea fi de acord cu declaraÅ£ia doamnei KoveÅŸi că denunÅ£urile nu erau suficiente dacă nu exista o fractură logică evidentă ÅŸi pentru un copil de clasa întâi: pe baza denunÅ£urilor făcute în care se aminteÅŸte de Vasile Blaga ÅŸi alÅ£i lideri PNL, în cazurile lui Dorin CocoÅŸ ÅŸi Gabriel Sandu s-a dispus arestul la domiciliu în dosarul Microsoft. Semn că procurorii au crezut în veridicitatea declaraÅ£iilor ÅŸi au probe în acest sens. Mai ales că Dorin CocoÅŸ a prezentat conturi ÅŸi facturi concrete în sprijinul spuselor sale. Mai mult decât atât, în cazul Elenei Udrea, s-au luat decizii impuse de conducerea DNA chiar dacă existau doar denunÅ£uri apărute din senin ÅŸi doar pe ultima sută de metri a anchetei. Deci, argumentul doamnei KoveÅŸi nu stă în picioare”, a arătat Udrea. 

Lidera PMP a precizat faptul că nu atacă instituÈ›iile statului È™i că nu este o victimă, ci o È›intă. 

”Ca să fie foarte clar, Elena Udrea nu se bate ÅŸi nu atacă instituÅ£iile statului: SRI, DNA sau Înalta Curte. Din contră, procurorii ÅŸi judecătorii sunt oameni în care fostul ministru are încredere că vor proceda ÅŸi acÅ£iona corect. Singura observaÅ£ie este că poate ar fi nevoie de ceva mai mult curaj în aplicarea legii. Elena Udrea nu este ÅŸi nu va fi vreodată o victimă. Cine încearcă să o prezinte ca pe un om înfrânt greÅŸeÅŸte amarnic. Ea este însă o Å£intă evidentă ÅŸi evoluÅ£iile din dosarele sale (inclusiv informaÅ£iile apărute ieri în presă) dovedesc cu vârf ÅŸi îndesat acest lucru”, a mai scris fosta ministră. 

Mesajul deputatei a fost semnat de echipa de comunicare È™i s-a încheiat cu hashtagul #AdevărulFărăCătuÅŸe. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă