20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUcigasul a dormit cu victima

Ucigasul a dormit cu victima

O crima oribila a socat pe localnicii din comuna Galanesti, situata in nordul judetului Suceava, in apropierea oraselor Radauti si Milisauti. Omorul a fost comis in noaptea zilei de 4 spre 5 decembrie, principalul suspect fiind Dorin Galan, de 38 de ani, proprietarul casei unde a fost savarsita crima. Victima este un tanar de 19 ani, Dumitru Parghie, cu domiciliul in aceeasi localitate cu cea a victimei.
Cei doi s-au incaierat dupa ce au consumat cantitati apreciabile de bauturi alcoolice. Dorin Galan a fost „ajutat” de cel putin inca un oaspete de-al sau, pe nume Ilie Craciun. Cei doi l-au batut pe Dumitru Parghie pana cand l-au lasat fara suflare. Dandu-si seama de ce au facut, s-au dus in toiul noptii la sectia de politie din localitate ca sa anunte ce s-a intamplat. Acolo nu au gasit pe nimeni si au renuntat, fiecare plecand la casa sa. Dorin Galan a mers si a dormit linistit langa cadavrul lui Dumitru Parghie. Dimineata s-a trezit si a plecat din nou la Politie, unde l-a gasit pe seful de post si l-a anuntat de cele intamplate.
Totusi, Dorin Galan nu recunoaste fapta comisa, spunand ca isi aduce aminte ca l-a lovit pe tanarul de 19 ani, dar ca era prea beat ca sa poata sa il omoare in bataie. De aceea, el da vina pe Ilie Craciun, insa nici acesta nu recunoaste ca a comis crima. Politistii au in vedere si ipoteza ca la fata locului au mai asistat cateva persoane.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă