19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialU Craiova-FC Brasov, intalnirea revelatiilor

U Craiova-FC Brasov, intalnirea revelatiilor

Universitatea Craiova si FC Brasov vor deschide ziua a doua a etapei a 9-a a Ligii I la fotbal. Meciul dintre cele doua formatii cu pretentii la un loc ce asigura prezenta in cupele europene se va disputa la Craiova, avand startul devansat cu 30 de minute, 16.30 in loc de 17.00, cum se stabilise initial. "stiinta" are cu un punct mai putin decat oaspetii de azi, insa diferenta din clasament este de patru locuri in favoarea Brasovului, care ocupa pozitia a sasea, in timp ce oltenii sunt pe 10.
Dupa startul foarte reusit de sezon, Otelul Galati a mai pierdut din viteza. In aceasta seara va incerca sa se pastreze in plasa plutonului fruntas printr-o victorie la Constanta, insa Farul s-a dovedit a fi o echipa destul de incomoda pe teren propriu. "Marinarii" au reusit sa invinga acasa pe SC Vaslui si Gloria Bistrita.

Maine sunt programate alte trei jocuri, in doua dintre ele fiind implicate echipe din subsolul clasamentului. Gloria Buzau va primi vizita "pandurilor" pregatiti acum de Sorin Cirtu, in timp ce "lanterna rosie", CS Otopeni, va intalni pe teren propriu pe Gaz Metan Medias.
Runda a noua se va incheia cu partida Rapid-FC Arges, in Giulesti. Pitestenii au sansa ca, in cazul in care vor invinge, sa depaseasca Rapidul in clasament. O infrangere a giulestenilor ar tulbura si mai mult apele in tabara "visiniilor", iar ratarea calificarii in grupele Cupei UEFA ar duce, cel mai probabil, la demiterea lui Jose Peseiro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă