19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTurneul "Victor Hănescu", pe ultima sută de metri

Turneul „Victor Hănescu”, pe ultima sută de metri

Trofeul Victor Hănescu, turneu de Categoria A din Circuitul Naţional al Federatiei Romane de Tenis, a ajuns în faza sferturilor de finală la simplu şi a semifinalelor la dublu.

În turul întăi la categoria 12 ani – fete, pe primele trei poziţii s-au clasat Ramona-Eva Chivu, Mihaela Marculescu şi Tania Mare. Tinerele sportive au reuşit să rămână în fruntea clasamentului şi in cadrul turului al doilea: Eva Chivu a învins-o pe Andreea Mihai cu 6-0, 6-2, Mihaela Marculescu s-a remarcat printr-o victorie cu 6-0, 6-0, iar Tania Mare a câştigat cu scorul 6-3, 6-0.

La categoria 12 ani – băieţi, pe prima poziţie este situat Ştefan Palosi, care a câştigat în meciul cu Vlad Cavesc cu 6-1, 6-0. Pe locul doi se află Cristian Andreescu, care l-a învins pe Ştefan Lapada cu 6-2, 6-3, iar pe locul trei este clasat Teodor Giusca care a jucat împotriva lui Alexandru Bretan şi a obţinut victoria cu 6-3, 6-2. În cadrul turului al doilea, Stefan Palosi l-a invins pe Sebastian Gima cu 6-0, 6-4, Cristian Andreescu a ieşit învingător in meciul cu Petru Berdila cu 6-2, 4-6, 7-5 iar Teodor Giusca si-a păstrat poziţia în urma unui scor de 6-0, 6-0 in meciul cu Radu Bujdoiu.

La categoria 12 ani – fete la dublu, pe locul întâi se situează Iris Kiraly şi Mihaela Marculescu, pe locul al doilea – Andra Babata şi Ramona Chiviu, iar pe locul al treilea – Laura Cazacu şi Tania Mare. În sferturile de finală s-au clasat Iris Kiraly şi Mihaela Marculescu- locul întâi, Andra Babata şi Ramona Chivu pe locul al doilea, Laura Cazacu şi Tania Mare – locul al treilea.

La 12 ani – băieţi la dublu au învins Alexander Gima şi Ştefan Palosi, George Ilie şi Sergiu Medesan au încheiat pe locul al doilea şi Laurentiu Mandocescu şi Mihai Taroiu, pe locul al treilea. În sferturile de finală, primele trei locuri au fost ocupate de către Alexander Gima şi Stefan Palosi – pe prima poziţie, George Ilie şi Sergiu Medesan – pe cea de-a doua poziţie, şi Alexandru Bobe şi Teodor Giusca – pe locul al treilea.

În perioada 3-9 septembrie la Curtea de Argeş – Domneşti se desfăşoară a V-a editie a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii şi Juniori „Trofeul Victor Hănescu”. Evenimentul sportiv este organizat de către Clubul Sportiv Domnesti şi Tenis Club Curtea de Argeş în parteneriat cu Victor Hănescu.

În competiţie sunt înscrişi aproximativ 200 copii din toata ţară, care joacă pentru categoriile de vârstă 10 – 12 – 14 – 16 – 18 ani, baieti şi fete.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă