21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTurneul Campioanelor: Angelique Kerber, a șasea jucătoare calificată! Cine luptă pentru ultimele...

Turneul Campioanelor: Angelique Kerber, a șasea jucătoare calificată! Cine luptă pentru ultimele locuri

Angelique Kerber, locul 7 WTA, din Germania, este cea de a șasea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, competiția de final de an, din tenisul feminin, la care participă cele mai bune 8 jucătoare ale lumii. 

Kerber va participa pentru a treia oară în cariera sa la Turneul Campioanelor. Nemțoaica s-a calificat după ce singura jucătoare care o putea scoate din top 9, Lucie Safarova, actualul loc 9 WTA, a fost eliminată la Kremlin Cup. Cehoaica a fost învinsă de rusoiaca Anastasia Pavliucenkova, locul 31 WTA, cu scorul de 6-1, 6-7 (2), 6-3.

Ultimele două locuri vor fi disputate între Flavia Pennetta (8 WTA), Timea Bacsinszky (10), Carla Suarez Navarro (14) și Karolina Pliskova (15).

Lista jucătoarelor calificate: Simona Halep (2 WTA), Maria Şarapova (Rusia, 3 WTA), Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA), Petra Kvitova (Cehia, 5 WTA) şi Agnieszka Radwanska (Polonia, 6 WTA).

Americanca Serena Williams, liderul mondial, și-a anunțat retragerea din tenis între US Open și restul anului, astfel că nu va mai participa la Singapore.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă