26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialTurcan si Boureanu, dati afara din PNL

Turcan si Boureanu, dati afara din PNL

Deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut carnetul de membru PNL. Ei au fost exclusi, sambata, din partid, de catre Delegatia Permanenta, intrunita la Cluj. Decizia a fost luata deoarece sefii PNL s-au saturat de declaratiile publice ale acestora impotriva deciziilor lor. Raluca Turcan a venit la Delegatia Permanenta pentru a-si sustine cauza si a fost acuzata de vicepresedintele Puiu Hasotti ca este – impreuna cu Cristian Boureanu, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica – o agenta a „haimanalei Basescu”. Cristian Boureanu era oricum deja suspendat, asa ca nu s-a mai dus sa stea pe la usi ore bune, cum a patit colega sa.

Toleranta fata de sponsorul Patriciu

Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a scapat cu un simplu avertisment. „Ca sa nu fie exclus sau suspendat din PNL, Dinu Patriciu nu ar mai trebui sa sponsorizeze PSD”, a explicat, cu multa blandete, presedintele comisiei de etica a liberalilor, Adrian Iorgulescu.

Tariceanu: „Basescu devine un jucator cu PSD”

„In momentul in care presedintele consulta un singur partid pentru numirea in functia de sef la SRI, atunci el iese din rolul de factor de echilibru si devine, intr-un fel, un jucator cu PSD”, a afirmat ieri, la Baia Mare, premierul Tariceanu.

Amanunte la rubrica Ultima ora

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă