21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTricourile suporterilor Campionatului Mondial de Fotbal se vor produce la Arad

Tricourile suporterilor Campionatului Mondial de Fotbal se vor produce la Arad

Compania aradeana „Manitoba Tex” va produce tricourile suporterilor echipelor care vor participa la turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal din Germania. Astfel, la Arad, vor fi confectionate peste 6 milioane de tricouri, singurele care vor avea caracter oficial, pentru detinatorul licentei FIFA, „Karstadt Sport”.
Imbracamintea se va vinde in punctele de desfacere din Germania ale materialelor promotionale ale CM de Fotbal 2006. Tricourile vor fi imprimate cu insemnele fiecarei tari participante la campionat, dar si cu unele meciuri speciale. Se vor lua masuri de siguranta speciale, iar etichetele sunt originale FIFA, cu holograma de securitate. Ele vor costa intre 20 si 30 de euro, dar nu vor fi comercializate in Romania.
Compania „Manitoba Tex” a intrat pe piata aradeana a confectiilor in anul 1994, devenind in scurt timp unul dintre cei mai importanti producatori de confectii imprimate prin metoda serigrafiei. Anul trecut, societatea a inaugurat o hala de productie in Zona Industriala Vest, valoarea investitiei cifrandu-se la aproximativ 10 milioane euro. De curand, compania a preluat si brand-ul „West Coast Custom” al firmei de tunning auto, produsele fiind vandute exclusiv prin Internet.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă