25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTribunalul de Arbitraj Sportiv a amanat pe 11 iunie decizia in Dosarul...

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a amanat pe 11 iunie decizia in Dosarul Timisoara

Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv a fost amanata pentru 11 iunie, la cererea lui Marian Iancu, data la care se va fi disputat ultima etapa a Ligii I. 5 iunie era ziua in care Timisoara ar fi trebuit sa afle daca va primi de la TAS punctele luate de FIFA. Tribunalul Sportiv de la Lausanne a anuntat ca va inchide Dosarul Timisoara pe 11 iunie, adica la 24 de ore dupa ultima etapa din Liga I. Amanarea s-a facut la cererea Timisoarei, cu acordul FIFA si FRF.

Amanarea deciziei TAS ii afecteaza insa pe stelisti, care vor intalni la Urziceni o formatie ce va lupta pentru a castiga Liga I. Fara a sti o decizie in privinta celor 6 puncte, ialomitenii au nevoie de o victorie cu Steaua, pentru a fi 100% siguri de titlu in acest an. Cele trei puncte sunt necesare doar daca FC Timisoara va invinge Brasovul lui Razvan Lucescu, informeaza ziare.com.

Intr-un mod similar, formatia din Ghencea are nevoie de toate cele trei puncte pentru a fi sigura de calificarea in Europa League. Daca obtinerea celor 3 puncte parea facila la finalul etapei a 33-a, decizia TAS pune Urziceniul pe foc.

Spre deosebire de Steaua, Rapid are o partida mult mai usoara in ultima etapa, giulestenii primind vizita celor de la Poli Iasi, lipsiti de griji in finalul stagiunii. Celelalte echipe implicate in lupta pentru un loc de Europa League, Universitatea Craiova si FC Vaslui, se vor intalni intr-o partida directa, pe arena "Ion Oblemenco".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă