20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialTrei zile de muzică la pădure

Trei zile de muzică la pădure

O petrecere de weekend într-o arie a pădurii, la 30 km de Bucureşti, în direcţia Giurgiu.

Într-o mică porţiune a Parcului Natural de la Comana, o rezervaţie unică în Europa întinsă pe circa 25.000 de ha, unde trăiesc specii de plante şi animale protejate de legile internaţioanle, va avea loc cea de-a doua ediţie a One.

Love Festival 2010. Nu e o intruziune. E vorba de o petrecere de trei zile într-o arie permisă de autorităţi, la 30 km de Bucureşti, în direcţia Giurgiu.

În acest loc, pe tot parcursul sfârşitului de săptămână, vor domina muzica şi magia libertăţii în proximitatea naturii. Pădurea este în sine un monument al naturii, iar toţi oaspeţii sunt gata să rezoneze cu ea, pe principiul: Be good, be wise, be conscious! Locurile de campare (gratuită) sunt pregătite, cărările sunt formate, pădurea este protejată. Reggae, dubstep şi drum’n’bass vor fi ritmurile de bază pe care se vor desfăşura şi zânele în compania povestitorilor, jonglerii, dar şi târgoveţii care-şi vor deschide sacii de produse handmade sau îşi vor întinde tarabele de produse culinare. Totul va fi împănat de Road to Zion, cu proiecţii de film şi un open stage. Două scene vor sta la dispoziţia DJ-ilor, Sound System Arena & Jungle Groove, unde se poate dansa până dimineaţa.

Oaspeţi de seamă

Din Marea Britanie vin Vibronics, pionieri ai exploziei roots & dub din UK, împreună cu Madu Messenger (Scoops), Parvez (The Dub Factory) şi I-mitri (Counter Action). Rusia, o prezenţă tot mai activă pe scena drum’n’bass, va fi reprezentată de Subwave, care vine chiar din inima Moscovei cu un sound nou, ce a plecat de la stilul hard şi s-a transformat într-unul liquid combinând ice cold minimalism cu wide open dancefloor sonics, aşa cum se simte în ultimele releasuri de la Metalheadz. În plus, vine şi Electrosoul System (KOS.MOS Music) cu un sound melodic şi futurist.

Din Austria sosesc Soulfayah Family şi Dready C, din Ghana Mystik B, astăzi, la Jungle Groove, DJ Vasile, iar duminică concert live El Negro la Sound System Arena.

Biletele se pot cumpăra din reţeaua Eventim, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe eventim.ro, la o valoare între 40 şi 90 de lei. De asemenea, Administraţia Parcului va percepe o taxă la intrare de 3 lei de persoană/zi sau 9 lei/weekend. Pentru cei care doresc să intre cu maşina, tot weekendul este  de 12 lei, doar duminica este de 7 lei. Banii vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea şi dezvoltarea parcului, iar plătitorii de taxă vor avea încă o brăţară, diferită de cea de festival.

Cele mai citite

Dacia reduce prețurile pentru majoritatea modelelor, în contextul unei piețe auto în declin

Prețurile modelelor Dacia pe piața din România au fost ajustate în contextul provocărilor economice și al scăderii cererii de automobile noi, cu reduceri semnificative...

Dacia reduce prețurile pentru majoritatea modelelor, în contextul unei piețe auto în declin

Prețurile modelelor Dacia pe piața din România au fost ajustate în contextul provocărilor economice și al scăderii cererii de automobile noi, cu reduceri semnificative...

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...
Ultima oră
Pe aceeași temă