20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTrei tir-uri si un camion cu butelii, implicate intr-un accident la Brasov

Trei tir-uri si un camion cu butelii, implicate intr-un accident la Brasov

Trei tir-uri si un camion incarcat cu butelii au fost implicate, marti dimineata, intr-un accident pe soseaua de centura a municipiului Brasov, o persoana fiind ranita, iar traficul fiind blocat pe un sens, informeaza Mediafax.

Accidentul s-a produs in jurul orei 8.30, pe soseaua de centura dintre cartierul brasovean Stupini si localitatea Sanpetru.

Potrivit sefului Politiei Rutiere Brasov, comisar Claudiu Tamarjan, primele informatii arata ca accidentul s-a produs din cauza nerespectarii distantei in trafic intre o duba incarcata cu butelii si un tir. Cele doua autovehicule s-au ciocnit, in impact fiind implicate alte doua tir-uri.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Marius Botezatu, a declarat ca in urma accidentului soferul unuia dintre tir-uri a ramas incarcerat. La ora transmiterii acestei stiri, un echipaj ISU intervine pentru scoaterea soferului din autovehicul.

Reprezentantul ISU a precizat ca incarcatura cu butelii nu a fost afectata in urma accidentului, dar ca la fata locului intervine o autospeciala cu apa si spuma, pentru a inlatura orice pericol. De asemenea, la locului accidentului se afla trei ambulante SMURD.

Traficul in zona este blocat pe un sens de mers.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă