10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialTraumatism cranian minor pentru Silvio Berlusconi

Traumatism cranian minor pentru Silvio Berlusconi

Şeful Guvernului italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 de ani, a suferit “un traumatism cranian minor” după ce a căzut la duş în noaptea trecută, dar se simte bine, deşi este “obosit”, a declarat vineri seara medicul său personal, Alberto Zangrillo, citat de Mediafax.

Silvio Berlusconi “a căzut la duş şi s-a lovit la cap. Este obosit, el este mereu foarte obosit. (…) A suferit un traumatism cranian minor”, a declarat Zangrillo în cursul serii, pentru Radio 24.

“După această cădere, i-am efectuat un examen medical pentru a evalua inflamaţia care se verifică întotdeauna după un traumatism, dar Berlusconi este bine”, a asigurat el.

“Totul este bine, rezultatul este negativ“, a adăugat medicul pentru agenţia Ansa, precizând că şeful Guvernului a suferit o “contuzie puternică” la nivelul cefei şi a avut dureri la nivelul maxilarului.

Berlusconi a ieşit din spital la jumătate de oră după ce a fost examinat, cu o “simplă terapie analgezică” şi a “mers să se plimbe”, a conchis Zangrillo.

Prezent vineri după-amiază în Camera Deputaţilor din Roma pentru a asista la adoptarea definitivă a planului de austeritate, premierul le-a explicat parlamentarilor că a alunecat în baie în noaptea trecută, s-a lovit la cap şi trebuie să se întoarcă la Milano pentru a fi examinat de medicul său personal, potrivit parlamentarilor citaţi de presa italiană.

Fotografiile postate pe site-ul de Internet La Repubblica îl prezintă pe premier cu partea de jos a feţei umflată, atingându-şi ceafa, vizibil pentru a le povesti parlamentarilor cum a căzut.

Cele mai citite

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă