18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialTraseu accesibil in Cupa Intertoto

Traseu accesibil in Cupa Intertoto

Otelul Galati beneficiaza de un traseu mai mult decat accesibil in actuala editie a Cupei UEFA-Intertoto.
Calificata direct in turul secund al intrecerii, Otelul o va intalni in aceasta faza a intrecerii pe invingatoarea din dubla mansa a meciului FK Slavia Sarajevo (Bosnia-Hertegovina) – Santa Julia (Andorra), deci mai mult ca sigur echipa din fostul spatiu iugoslav. Totusi, o formatie care poate fi invinsa, Otelul fiind mare favorita a dublei din turul secund.
Daca vor obtine calificarea in turul III al competitiei, galatenii se vor duela cu formatia care va transa disputa dintre Trabzonspor (Turcia) – NK Zagreb (Croatia) sau Vllaznia Skoder (Albania). Deci, daca ar fi sa anticipam din nou, echipa din Turcia are sanse mai mari sa invinga si sa joace cu Otelul. Un meci mai dificil, dar in care, pentru Otelul, este sigur un singur lucru: se poate trece si de Trabzonspor.
"Noi ne propunem sa trecem de cele doua tururi din Intertoto. Avem sansa unui traseu mai scurt si cu adversari abordabili. Cred ca putem ajunge in turul preliminar al Cupei UEFA, iar acolo, cu putin noroc la tragerea la sorti, am putea forta patrunderea in turul I al Cupei UEFA", afirma directorul general Marius Stan.
Participarea in Cupa UEFA-Intertoto a scurtat programul de pregatire a echipei, care va cuprinde un stagiu de zece zile la Poiana Brasov, dupa care echipa antrenata de Petre Grigoras va sustine patru partide amicale. Otelul va juca in compania Farului Constanta (27 iunie) si a Rapidului (1 iunie), iar pe 29 si 30 iunie va organiza, tot la Brasov, un turneu in patru, la care vor participa echipele Dinamo, Unirea Urziceni si Farul Constanta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă