20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTranzactii cu motorina pe Dunare

Tranzactii cu motorina pe Dunare

Doi constanteni, impreuna cu echipajul unei nave, sunt cercetati de politistii de frontiera dupa ce au incercat sa achizitioneze ilegal motorina.
Oamenii legii spun ca la kilometrul fluvial 274 mal drept Dunare, in zona localitatii Topalu, au observat un convoi incarcat cu griblura. Intr-o barca metalica legata de nava se aflau doua persoane si patru butoaie metalice cu capacitate de 200 litri fiecare, iar pe impingator a fost gasit un furtun al carui capat se afla intr-unul dintre butoaie. In barca se aflau Marian I., de 39 ani, si Ionut I., de 20 ani, din Constanta, care au declarat verbal ca intentionau sa achizitioneze motorina in cele patru butoaie in schimbul unor alimente.
In urma investigatiilor anchetatorii spun ca unul dintre marinari a fost pus de comandantul navei si de mecanicul-sef sa transfere motorina in cele patru butoaie din barca. Recipientele din care unul plin cu motorina si barca metalica in valoare totala de 1.200 RON au fost retinute. Totodata, va fi inaintata o adresa catre Parchetul de pe langa Judecatoria Harsova in vederea inregistrarii lucrarii penale sub aspectul savarsirii infractiunii de delapidare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă