19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTransilvania Rally a scos Clujul în stradă

Transilvania Rally a scos Clujul în stradă

A patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri a avut la Cluj-Napoca în week-end-ul trecut, sub numele de Transilvania Rally. Organizatorii, în frunte cu pilotul local Bogdan Marişca, au dedicat prima zi în întregime spectatorilor, care au asistat la o „superspecială” ţinută chiar în centrul oraşului. Sute de clujeni au invadat Piaţa Unirii pentru a-i vedea pe cei mai buni piloţi din România în acţiune, iar câţiva dintre ei au ales să meargă, mai apoi, şi pe un deal de la marginea oraşului, acolo unde au asistat la proba desfăşurată în nocturnă.

 

A câştigat Spitzmuller

De asemenea, etapa de la Cluj a avut programată ultima „superspecială” chiar în parcarea unui centru comercial din oraş, acolo unde numărul mare de spectatori i-a încântat din nou pe piloţi. La capătul a 10 probe speciale, maghiarul Csaba Spitzmuller a fost cel mai rapid şi a câştigat Raliul Clujului, dar spectatorii au avut mai multe motive de bucurie pentru clasarea pe poziţia a doua a favoritului local, Bogdan Marişca. Acesta a fost mai lent cu 19 secunde faţă de Spitzmuller, dar nu a avut mari probleme în a termina în faţa campionului naţional en-titre, Valentin Porcişteanu, ce a ocupat ultima treaptă a podiumului.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă