11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialTragedie la Vaslui. O fată de 13 ani s-a sinucis după ce...

Tragedie la Vaslui. O fată de 13 ani s-a sinucis după ce s-a certat cu mama sa din cauza unui băiat

O adolescentă în vârstă de 13 ani, din localitatea vasluiană Trohan, s-a sinucis, vineri seară, după ce s-a certat cu mama sa din cauza unui băiat. Femeia nu era de acord cu relația pe care o avea fata, astfel, că între cele două s-a iscat un scandal. Femeii i s-a făcut rău și a ajuns la spital, iar fata s-a spânzurat, potrivit Mediafax

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de către poliţiştii vasluieni, fata de 13 ani a fost găsită spânzurată în grădină de un frate de-al său, după ce acesta s-a întors de la spital, unde o însoţise, în ambulanţă, pe mama lor, căreia i se făcuse rău după ce s-a certat cu fiica sa din cauza relaţiei pe care fata o avea cu un băiat.

"În momentul în care fiul femeii a revenit de la spital, şi-a găsit sora spânzurată cu o curea din material textil de creanga unui copac, în grădina locuinţei. Tânărul a solicitat o ambulanţă, iar un echipaj medical deplasat la intervenţie a încercat să o resusciteze pe minoră, însă fără succes”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax.

Poliţiştii criminalişti au declanşat o anchetă în acest caz, în urma primelor cercetări nefiind găsit niciun bilet de adio al copilei.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă