21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTragedie la Dâmbovița. O tânără însărcinată a murit la scurt timp după...

Tragedie la Dâmbovița. O tânără însărcinată a murit la scurt timp după un accident rutier, la Spitalul din Găești. Băiețelul ei de doi ani a murit la Spitalul Floreasca

O clipă de neatenție i-a trimis spre moarte pe o tânără însărcinată și pe băiețelul ei de doi ani. Femeia încercerca să traverseze strada în momentul în care o mașină i-a spulberat. Accidentul s-a produs, duminică, în localitatea Butoiu din Dâmbovița. Femeiea a murit la scurt timp, la Spitalul din Găești. Fiul ei de doi ani a fost preluat de un elicpter SMURD și adus la București. A murit pe masa de operație, în mâinile medicilor de la Spitalul Floreasca.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, tânăra, însărcinată în luna a șasea, şi copilul său, în vârstă de doi ani, au fost loviţi de o maşină în localitatea Butoiu de Jos, în timp ce încercau să traverseze strada, notează Mediafax.

Atât femeia, cât şi copilul au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportaţi cu ambulanţa la spitalul din Găeşti, unde tânăra a murit.

Băiețelul se află în stare extrem degravă, surse medicale spunând că este în comă, motiv pentru care va fi preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Conform poliţiştilor, imediat după producerea accidentului şoferul a lovit trei maşini parcate pe marginea drumului.

Martorii accidentului spun că femeia şi copilul ar fi încercat să traverseze strada neregulamentar.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru omor şi vămămare corporală din culpă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă