15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialTraficul rutier, restricţionat în weekend-uri până pe 26 august, în contextul desfăşurării...

Traficul rutier, restricţionat în weekend-uri până pe 26 august, în contextul desfăşurării campaniei “Capitala creşte verde”

Traficul rutier va fi restricţionat, în fiecare week-end, de vineri, ora 22.00, până duminică, ora 15.00, începând de vinerea aceasta până pe 26 august, pe şos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi pe strada Monetăriei, ca urmare a desfăşurării campaniei “Capitala creşte verde”, potrivit Agerpres.

 

Rutele ocolitoare indicate sunt: Bd. Kiseleff – Str. Ion Mincu – Bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei sau Bd. Kiseleff – Str. Ion Mincu – Bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi ale poliţiei locale.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în fiecare week-end din perioada 29 iunie – 26 august, se va desfăşura campania “Capitala creşte verde’.

Cele mai citite

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...

Rețelele Politice ale lui Nicușor Dan: Influența USR în Primăria București

În mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei, bucureștenii nu au avut parte de proiectele și investițiile necesare pentru rezolvarea problemelor locale. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă