20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTraficantii de droguri din Negresti, eliberati

Traficantii de droguri din Negresti, eliberati

La sfarsitul saptamanii trecute judecatorii Tribunalului Vaslui au respins cererea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare preventiva pentru inca 30 de zile pentru negrestenii Marius Mihai Scafaru (24 de ani) si Tiberiu Elvis Gherasim (19 ani), arestati in luna ianuarie pentru trafic si consum de droguri.

Decizie ciudata intr-un tribunal aglomerat

Daca pentru Tiberiu Elvis Gherasim procurorii nu au mai solicitat prelungirea mandatului de arestare, el fiind deja eliberat, Scafaru a recurs la o stratagema pentru a putea scapa, cel putin momentan, de la „mititica”: dupa ce materialul de urmarire penala i-a fost prezentat el a refuzat sa ia cunostinta de continutul acestuia, solicitand un avocat de la Iasi. Dupa mai multe ore de asteptare acesta a catadicsit sa se prezinte iar judecatorii au hotarat sa nu-i mai prelungeasca mandatul de arestare preventiva, care a expirat duminica, 12 martie. „Am facut recurs la masura instantei, iar daca acesta nu va fi acceptat, Marius Mihai Scafaru va fi trimis in judecata in stare de libertate”, a spus procurorul Constantin Bulgaru din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Vaslui, cel care s-a ocupat de acest caz. Interesant este faptul ca decizia judecatorilor vasluieni a fost facuta publica pe holurile tribunalului datorita faptului ca toate salile de sedinta erau ocupate cu derularea altor procese.

Scafaru ii amenintase pe gardieni

Marius Mihai Scafaru, fiul unui prosper om de afaceri negrestean, este certat cu legea si cu bunul simt inca din adolescenta, cand devenise celebru in zona pentru scandalurile si bataile din discoteci. El nu s-a potolit nici macar acum, dupa ce a fost arestat. I-a amenintat pe gardienii de la arest, spunandu-le: „O sa va iau gatul si voua, si procurorului Bulgaru!”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă