13.2 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialTraficanti de hasis, capturati dupa o urmarire ca-n filme

Traficanti de hasis, capturati dupa o urmarire ca-n filme

TIMISOARA. Doi timisoreni suspectati de apartenenta la o filiera internationala de trafic de droguri au fost retinuti de politistii de la Crima Organizata, dupa un flagrant incheiat cu o urmarire auto ca-n filme.
Operatiunea s-a derulat in noaptea de luni spre marti, ocazie cu care in plasa ofiterilor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Timisoara a cazut chiar coordonatorul retelei.
Este vorba despre I. D. (28 ani), care face parte dintr-o grupare in-ternationala specializata in distributia de hasis si comprimate Ecstasy.
Politistii au precizat ca circuitul stupefiantului era urmatorul: “tanarul trimitea drogul din Spania disimulat in colete, pe nu-mele unor persoane din Timisoara. Apoi, pleca spre Romania, calculand in asa fel incat sa ajunga in tara inaintea coletului.
Impreuna cu destinatarul pachetului, el se deplasa personal spre a-l ridica”.
Din primele verificari a rezultat faptul ca drogurile erau destinate in special pietelor de desfacere din municipiile Timisoara si Arad. Pentru distributia drogurilor, I.D. folosea mai multi dealeri, printre care si D.B. (23 ani), arestat odata cu seful sau.
Tanarul a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda 100 de grame de drog, contra sumei de 900 de euro, intr-o statie de benzina din orasul de pe Bega.
S-a mai stabilit ca din cantitatea capturata se puteau obtine aproximativ 300 de doze de hasis, a caror valoare de piata a fost estimata la 5.000 RON.
Flagrantul nu a fost lipsit de incidente. Imediat dupa ce politistii i-au dibuit, suspectii au reusit sa se urce intr-o masina puternica, ruland cu aproape 200 km la ora prin oras. Dupa o cursa infernala, ei au fost, insa, prinsi de oamenii legii.

Cele mai citite

Premierul Netanyahu și șeful CIA, William Burns, au discutat despre o „pauză” în operațiunile militare din sudul Fâșiei Gaza

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu şi şeful CIA, William Burns, au discutat miercuri la Ierusalim despre o posibilă 'pauză' în operaţiunile militare în sudul Fâşiei...

Anunț de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! Actorul a fost supus unei noi intervenții chirurgicale

Spitalul de Ortopedie „Foişor” a anunțat că în acest moment Florin Piersic se află în ATI într-o stare stabilă, după ce în cursul acestei...

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...
Ultima oră
Pe aceeași temă