12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTraficanți de droguri reținuți, la Constanţa

Traficanți de droguri reținuți, la Constanţa

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Constanța au anunțat, ieri că au efectuat 24 de percheziţii domiciliare în județul Constanța, în scopul destructurării unor grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri, formate din 22 de persoane.

Aceștia sunt bănuiți că au acţionat de la începutul anului 2016, constituindu-se în două rețele de distribuție a drogurilor de risc și de mare risc, respectiv a substanțelor susceptibile a avea proprietăți psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproape 2,5 kilograme de materie vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive, 500 de grame de marijuana și peste 40 de comprimate de Xanax, cocaină și MDMA, precum și seminţe de cannabis.

De asemenea, au fost ridicate peste 3.000 de plicuri autosigilante, cântare electronice, grindere, un pistol cu încărcător, 6 cartușe cu bile, două cartuşe pentru armă letală deținute ilegal, telefoane mobile, medii de stocare, precum și 40.825 de lei şi 490 de euro. În urma administrării probatoriului, 9 persoane au fost reținute, iar ulterior arestate preventiv pentru 30 de zile.    

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă