19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecial"Totul este o diversiune"

„Totul este o diversiune”

Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a afirmat, pentru site-ul oficial al gruparii alb-visinii, ca informatiile aparute in presa potrivit carora ar fi semnat un contract cu FC Brasov, club din Liga a II-a, reprezinta doar o diversiune inaintea derbiului cu Dinamo.

"Probabil pentru ca vine meciul cu Dinamo, moda diversiunilor de presa revine in actualitate in ceea ce ne priveste. De fapt, aceasta este ideea stirii conform careia eu as fi semnat deja cu FC Brasov. Bineinteles, aici se exploateaza cunoscuta mea prietenie cu domnul Dinu Gheorghe, dar, in afara faptului ca tinta principala sunt eu, nu s-a procedat corect nici fata de oamenii de la Brasov, care au de dus lupta lor, pentru promovare. Nu pot decat sa dezmint toata aceasta combinatie", a spus Razvan Lucescu.
Tehnicianul rapidist a adaugat ca in prezent singura sa preocupare o reprezinta cele noua meciuri pe care Rapid le mai are de disputat, opt in campionat si finala Cupei Romaniei, situatia sa contractuala cu gruparea giulesteana urmand sa fie analizata abia dupa incheierea sezonului. "Eu si Rapid mai avem noua finale de disputat, pana la finele sezonului, si asta e tot ceea ce ma intereseaza acum. E adevarat ca domnul Copos mi-a propus prelungirea contractului, dar, ajungand sa-i cunosc reactiile imprevizibile, consider ca e mai bine sa asteptam finalul si abia atunci voi decide ceea ce am de facut in continuare", a incheiat Lucescu.
La randul lor, oficialii gruparii FC Brasov au negat ca ar fi semnat un acord cu Razvan Lucescu. "Este o prostie. Cred ca se incearca mutarea tensiunilor de la Steaua, unde Olaroiu si-a prelungit contractul, la Rapid. Probabil ca asa a aparut aceasta stire bomba pe care eu nu o pot confirma", a afirmat presedintele Dinu Gheorghe, care a colaborat cu Razvan Lucescu si la Rapid.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă