19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTopul celor mai buni fotbalisti, dupa Maradona

Topul celor mai buni fotbalisti, dupa Maradona

Diego Maradona este de parere ca cei mai buni jucatori din lume in acest moment sunt brazilianul Ronaldinho si argentinianul Lionel Messi, urmati de englezul Rooney, si considera ca brazilianul Kaka, castigatorul Balonului de Aur 2007, se afla "usor in regres".

"El (Kaka) se afla in pluton, nu foarte departe, insa usor in regres", a declarat legendarul fotbalist argentinian intr-un interviu acordat revistei El Grafico.

Ricardo Kaka, mijlocasul brazilian al echipei AC Milan, a castigat duminica Balonul de Aur-2007, acordat de revista France Football, in urma votului unui juriu alcatuit din ziaristi din 96 de tari.

Maradona considera ca cei doi jucatori ai echipei FC Barcelona, urmati de cel al lui Manchester United meritau mai mult decat Kaka aceasta recompensa.

In ce priveste ierarhia jucatorilor argentinieni, Maradona spune ca "Lionel Messi este fara indoiala cel mai bun, urmat de Sergio Aguero si de Juan Roman Riquelme".

Inaintea Mondialului cluburilor din Japonia, care va debuta pe 7 decembrie, Maradona este de parere ca argentinienii de la Boca Juniors "au sansa lor". "Toata lumea vorbeste de AC Milan, insa Milan este 'Kakadependent' ", a adaugat Maradona.

 

Ronaldinho a castigat Balonul de Aur in 2005. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă