15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialTombolă în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa noastră“

Tombolă în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa noastră“

Pe întreaga durată a lunii octombrie, compania Polaris M Holding se alătură Primăriei Municipiului Constanţa, în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa noastră“, prin suplimentarea activităţilor zilnice de salubrizare, precum şi prin demararea unor proiecte ce-şi propun să contribuie la crearea şi menţinerea unui mediu mai curat.

Polaris şi-a intensificat activităţile de: colectare a deşeurilor municipale pe care locatarii le adună în faţa blocurilor sau ale curţilor; colectare a deşeurilor vegetale care rezultă în urma igienizării spaţiilor verzi; colectare a deşeurilor din zonele igienizate de către agenţii economici. Pe lângă aceste activităţi, programul demarat de Polaris include organizarea concursului „Implică-te şi câştigi“, care  are drept obiectiv promovarea spiritului civic.

Voluntarii care au participat la acţiuni de ecologizare, în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa noastră“ au posibilitatea de a câştiga unul dintre cele 30 de aspiratoare profesionale oferite de Polaris. Cetăţenii care doresc să participe la acest concurs vor încărca o singură fotografie în tab-ul (căsuţa) de Concurs de pe pagina de Facebook a Polaris M Holding, în care să apară ca voluntari la una dintre acţiunile de ecologizare organizate în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa noastră“.

Locaţia fotografiei poate să facă referire la orice cartier / zonă (bloc, casă) din oraşul Constanţa. Primii 30 de participanţi cu fotografii înscrise în aplicaţia de concurs care strâng cele mai multe voturi (like-uri) vor câştiga câte un aspirator profesional. Anunţarea câştigătorilor va avea loc în data 02 noiembrie 2015 pe pagina de Facebook a companiei.

În plus, Polaris înlocuieşte şi suplimentează cu un număr de 70 de coşuleţe stradale metalice, dotate cu scrumiere, strada Mircea cel Bătrân. Această iniţiativă de achiziţie a coşuleţelor stradale vine în întâmpinarea eforturilor demarate de autorităţile locale şi are drept scop îmbunătăţirea aspectului estetic şi funcţional al oraşului. Montarea coşuleţelor va începe cu data de 31 octombrie. 

Cele mai citite

Trei scenarii pentru Europa

Alegerile europarlamentare din iunie 2024 sunt cruciale pentru viitorul Europei. Există cel puțin trei blocuri de partide care se bat pentru câștigarea puterii în...

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...
Ultima oră
Pe aceeași temă